با حضور بیش از ۶۰۰ نفر فعالان ، استادان و دانشجویان رشته گردشگری و هتلداری دومین جشنواره گردشگری خوراک اقوام ایرانی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب تهران یکشنبه ۲۳ اردیبهشت در هتل اوین پارسیان برگزار گردید .
دکتر حسینی مدیر عامل شرکت صنایع شیر ایران و دکتر جودکی مدیر عامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران نیز از سخنرانان این مراسم بوده ، خبازی کناری مدیر روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران ، کمال زاده مدیر روابط عمومی و مهندس تاجیک مدیر بهبود تولید پگاه تهران نیز حضور یافتند .
دکتر جودکی مدیر عامل پگاه تهران این جشنواره را اتفاقی خوشایند و حرکتی مثبت در راستای شکوفایی هر چه بیشتر صنعت گردشگری کشور عنوان نموده و تولید محصولات لبنی با رعایت بالاترین استاندارهای داخلی و جهانی را از فتخارات کم نظیر شرکت پگاه تهران برشمرد .
دکتر حسینی مدیر عامل صنایع شیر ایران در دومین جشنواره گردشگری و خوراک اقوام ایرانی ضمن تاکید بر تغذیه سالم و ضرورت توجه به سلامت مردم ، در راستای همکاری دانشگاه و صنعت از کلیه دانشجویان و اساتید دعوت نمود که ایده های خلاقانه و جدید خود را در اختیار این شرکت قرار دهند . به همین منظور پگاه به بهترین طرح های تولید محصولات جدید علی الخصوص محصولات عملگرا جایزه ارزشمندی اهداء خواهد نمود . هم چنین از نخبگان دانشگاهی در حوزه تغذیه ، طراحی و ایده پردازی خواست تا طرح ها و ایده ها ی خلاقانه خود را در حوزه گسترش محصولات لبنی ارائه نمایند .
در این مراسم نمایشگاهی از سبد محصولات پگاه تهران به همراه سمپل و توزیع بروشور با هدف آشنایی حاضرین برپا شد که با استقبال حاضرین روبرو گردید .
برگزاری مسابقه آشپزی از دیگر برنامه های جنبی این جشنواره بود که در میان استقبال کم نظیر حاضرین و مشارکت فعال دانشجویان برگزار گردید .
در این مراسم لوح سپاس به منظور تقدیر از پگاه تهران در امر برگزاری این رخداد بزرگ به شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران اهدا گردید .