محصولی است که از مواد اصلی شامل آرد گندم، شکر و بیکینگپودر با یا بدون مواد اختیاری تشکیل شده و در بستهبندیهای مجاز و مناسب برای مصرف خانگی و یا صنایع قنادی تهیه و عرضه میشود و مصرفکننده باید آن را طبق دستور سازنده با آب یا شیر، تخم مرغ، کره یا روغن نباتی (جامد یا مایع) مخلوط و سپس طبخ نماید
۵ مزیت استفاده از پودر کیک کدام اند؟
- صرفه جویی در زمان . با استفاده از پودر کیک شما سرعت عمل شما در تهیه کیک بالا رفته و زمان کمتری را صرف پخت کیک میکنید.
- با توجه به اینکه نسبت مواد استاندارد است بد مزه شدن کیک برای شما پیش نمی آید.
- در تهیه کیک با پودر کیک به خوبی بوی تخم مرغ گرفته میشود و در هنگام میل کردن شما را اذیت نمیکند.
- اگر از پودر کیک استفاده نکنید مواد مختلف را باید باهم مخلوط کنید مثل آرد و بکینگ پودر و … . گاهی پیش می آیدد همه مواد کیک را ندارید ولی با داشتن پودر کیک خیالتان راحت تر است. با بودن پودر کیک خیلی از مواد از رسپی شما حذف میشود.
- قیمت مقرون به صرفه دارد . اگر بخواهید مواد کیک را به صورت جداگانه تهیه کنید هزینه بشتری باید بپردازید.