کفیر نوعی نوشیدنی است که از تخمیر دانه های کفیر در شیر یا آب ایجاد می شود .
به گزارش روابط عمومی پگاه تهران به نقل از دکتر مینا محبی متخصص طب سنتی ، کفیر یک پروبیوتیک قوی است و حاوی مخمرها و باکتری های مفید می باشد .
کفیر حاوی پروتئین و بعضی آمینو اسیدهای ضروری بدن مانند تریپوفان می باشد که به علت اثر آرام کننده اش بر سیستم عصبی توصیه می گردد .
کفیر غنی از ویتامین های گروه b و ویتامین kبوده ، لذا در عملکرد درست کلیه ها و کبد نقش بسزایی دارد .
تقویت سیستم ایمنی و بهبود وضعیت گوارش و یبوست ، کاهش آلرژی و اگزما ، جلوگیری از بیماری پوکی استخوان و کمک به کاهش وزن از مهمترین ویژگی های آن می باشد .