براساس مطالعهای که دکتر مارک هوستون، مدیر مؤسسه فشار خون در بیمارستان سنت توماس در تنسی انجام داد، افزایش مصرف پتاسیم و کاهش سدیم میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد. این مطالعه نشان داد که افرادی که روزانه ۴۰۶۹ میلی گرم پتاسیم مصرف کردهاند، در مقایسه با افرادی که روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم در روز مصرف میکردند، ۴۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی قرار دارند.
به گزارش روابط عمومی شرکت شیر پاستوریززه پگاه تهران به نقل از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، براساس بررسی ملی آزمایشات بهداشتی و تغذیه، کمتر از ۲ درصد از آمریکاییها ۴۷۰۰ میلی گرم شیر روزانه مصرف میکنند. غذاهای سرشار از پتاسیم شامل شیر گاو، پرتقال، گوجه فرنگی، لوبیا، اسفناج، موز، آلو و ماست است. افزایش چشمگیر در مصرف پتاسیم میتواند خطراتی از جمله مشکلات قلبی را به همراه داشته باشد، بنابراین هرگونه تغییر در رژیم غذایی یا استفاده از مکملها ابتدا باید با مشاور پزشکی در میان گذاشته شود.