آشنایی با خامه های ESL

آشنایی با خامه های ESL

خامه ESL، خامه پاستوریزه شده ای است که با یک فرآیند اضافی، زمان ماندگاری آن به چند روز افزایش می یابد، بدون اینکه تغییرات مهمی در کیفیت آن حاصل شودزمان ماندگاری کوتاه خامه پاستوریزه مهمترین عامل محدود کننده تولید این محصول استبنابراین خامه ESL به عنوان تامین کننده خواسته مصرف کنندگان هم از نظر بالا بودن زمان ماندگاری و هم از نظر داشتن طعم و مزه خامه پاستوریزه، مطرح شده استخامه ESL جزء خامه های پاستوریزه طبقه بندی شده و باید در دمای یخچال نگهداری شود و بسته به کیفیت شیر خام، نوع فرآیند و شرایط بسته بندی و نگهداری، زمان ماندگاری آن نسبت به خامه پاستوریزه افزایش یافته استاین محصول نسبت به خامه UHT دوره ماندگاری کوتاه تر و شرایط نگهداری متفاوتی دارد، اما بدلیل عدم حرارت دهی آن در دمای بالا، عطر و طعم لذیذتری به مواد غذایی می بخشد.