آیا شیر های طعم دار خاصیت شیر را دارند ؟

آیا شیر های طعم دار خاصیت شیر را دارند ؟

شیر های طعم دار برای افرادی که طعم شیر را دوست ندارند یا بچه هایی که برای خوردن شیر بهانه می تراشند ، بسیار مناسب است . اضافه کردن میوه یا عسل به شیر
چیزی از خاصیت این ماده مغذی کم نمی کند . البته اضافه کردن کاکائو به شیر تا حدی موجب عدم جذب کلسیم می شود . به همین خاطر پیشنهاد می کنیم
در صورتی که مایل به استفاده از شیر کاکائو هستید ، میزان کاکائو موجود در شیر را کمتر کنید و شیر کاکائوی رقیق بنوشید .

یکی از مهم ترین تفاوت های شیر های طعم دار و معمولی ، شکر فراوان موجود در این محصولات است . دلیل افزودن این همه شکر به شیر های طعم دار چیست ؟

میزان شکر افزوده شده به شیر های طعم دار ، با توجه به نوع طعم دهنده موجود در آن ، نسبتا زیاد و معمولا بین ۴ تا ۸ درصد است . این شکر برای ایجاد طعم شیرین تر
به این شیر ها اضافه می شود تا کودکان و افرادی که تمایل چندانی به مصرف شیر ندارند ، بتوانند طعم آن را بهتر تحمل کنند . به طور کلی ، بیشتر افراد به سادگی
طعم های شیرین را می پذیرند و اصولا شیر های طعم دار هم با هدف تنوع بخشیدن به سبد غذایی خانوار و تامین سلیقه غذایی افراد پا به بازار گذاشته اند .
اگر به شیر های طعم دار در صنعت ؛ شکر افزوده نشود ، طعم آنها چندان مورد پسند قرار نخواهد گرفت .