ارتباط مصرف روزانه پنیر با کاهش ریسک حمله قلبی

ارتباط مصرف روزانه پنیر با کاهش ریسک حمله قلبی

طبق نتایج یک تحقیق جدید ، مصرف روزانه پنیر می تواند ریسک حملات قلبی کُشنده و سکته را کاهش دهد .

در مطالعه چند ماه قبل یک گروه تحقیق در دانشگاه ریدینگ انگلستان مشخص شده بود که مصرف پنیر می تواند موجب افزایش طول عمر شود .

طبق تحقیق فعلی این محققان ، مصرف روزانه پنیر به اندازه یک قوطی کبریت ، احتمال حمله قلبی و سکته را تا ۱۴ درصد کاهش می دهد . تمامی انواع پنیرها غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی و پروتئین های هستند که به حفاظت در مقابل بیماری قلبی – عروقی کمک می کنند .

پنیر همچنین حاوی مقادیر بالا کلسیم است ، از این رو با وجود چربی بالا ، میزان کمتری از چربی از طریق بدن جذب می شود .

در این مطالعه شرکت کنندگانی که روزانه حدود ۴۰ گرم پنیر می خوردند شاهد بیشترین میزان کاهش ریسک بروز مشکلات قلبی عروقی بودند .

محققان همچنین عنوان می کنند مصرف پنیر موجب افزایش میزان کلسترول « خوب » و در عین حال ، کاهش کلسترول « بد » می شود .

ایان گیونز ، سرپرست تیم تحقیق ، در این باره می گوید : « به نظر می رسد مصرف روزانه محصولات لبنی با کاهش ریسک بیماری قلبی – عروقی و بخصوص مصرف ماست با کاهش ریسک دیابت نوع ۲ مرتبط است . »

وی در ادامه می افزاید : « بزرگ ترین ویژگی پنیر ، ارتباط نزدیک بین کلسیم و چربی است . چراکه ارتباط بین چربی و کلسیم موجب می شود چربی کمتر قابل هضم و جذب شود . »