ارزش غذایی و فواید کره

ارزش غذایی و فواید کره

کره یک محصول لبنی است که از شیر گاو ساخته شده است . این محصول از چربی شیر گرفته شده و به عبارتی چربی جدا شده و غنی شده ی شیر است که طعم و بوی تند چربی را دارد . این چربی و روغن غلیظ شده برای پخت و پز یا استفاده به عنوان یک منبع غذایی و مکمل کاربرد
دارد
.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در کره

این ماده غذایی یک منبع غنی از ویتامین هاست . شرح زیر در خصوص ویتامین ها و مواد معدنی موجود در کره می باشد :

ویتامین A : یک ویتامین فراوان در کره بوده به طوری که در یک قاشق غذاخوری آن یا ۱۴ گرم آن می توانید ۱۱ درصد از میزان ویتامین A نیاز روزانه ی خود را دریافت کنید .

ویتامین D : کره منبع مناسبی از این ویتامین خورشیدی است .

ویتامین E : آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که اغلب در غذاهای چرب یافت می شود .

ویتامین B12 : این ویتامین که کوبالامین هم نامیده می شود ، درمواد غذایی با منشا حیوانی مانند تخم مرغ و گوشت و محصولات لبنی یافت می شود .

ویتامین K2 : کره حاوی شکلی از این ویتامین به نام menaquinone است که می تواند در برابر بیماری های قلبی و پوکی استخوان موثر باشد .

کره سرشار از ویتامنی های مختلف است . این ویتامین ها عبارتند از :، D، ، B12، و K2

مزایای بهداشتی و درمانی کره

چند سال پیش کره به عنوان یک غذای ناسالم شناخته می شد چرا که مقادیر زیادی از چربی های اشباع شده را در خود داشت . با این حال افکار عمومی و علمی به آرامی کره را به عنوان یک غذای مقوی و سالم پذیرفت .