سلامت نیوز : بیشتر مردم به طور مداوم از نفخ معده گله میکنند . عبور هوا در روده ها به علت مصرف غذا های شور و چرب باعث ناراحتی افراد میشود .
به نقل از همشهری آنلاین ، دراین مطلب به چند ماده غذایی که مانع ایجاد نفخ میشود اشاره میکنیم .
پرتقال و هندوانه
از آن جایی که آب به دفع فضولات بدن کمک می کند خوردن مواد غذایی آبدار میتواند بسیار مفید باشد . ۹۲ درصد هندوانه و ۹۰ درصد پرتقال از آب تشکیل میشود .
ماست
نه تنها سرشار از آب است بلکه رشد باکتری های مفید را تقویت میکند .
سیر
این گیاه به کاهش میزان چربی در کبد کمک میکند . عملکرد اصلی کبد ، سم زدایی و تولید بیوکمیکال لازم برای هضم غذاست .
غلات سبوس دار و بلغور جو
اغلب یبوست عامل نفخ است و فیبر مانع یبوست می شود . توجه داشته باشید افزودن مقدار زیاد و سریع فیبر به رژیم غذایی می تواند حالت نفخ را بدتر کند .
توت فرنگی
این میوه نیز سرشار از فیبر هست . مصرف منظم خوراکی های غنی از فیبر مانند توت فرنگی ، زردآلو و آلوی خشک ، سیستم گوارشی بدن را تمیز نگه میدارد .
گریپ فروت
مثل هندوانه و پرتقال ، ۹۰درصد این میوه را آب تشکیل میدهد . علاوه بر آن ، گریپ فروت سرشار از آنزیم های چربی سوز نیز است .
کاهو و اسفناج
هردو غنی از فیبر ، ویتامین و ماده مغذی است و به رفع سوء هاضمه ، یبوست و عفونت های مجرای ادراری کمک میکنند .
نعناع و زنجبیل
گیاهانی مانند بابونه ، زنجبیل و نعناع کاهش دهنده نفخ هستند .
فلفل
این ادویه نه تنها غذا را تند میکند بلکه خطر فشارخون ، سکته و بیماری قلبی را نیز کاهش میدهد . کپسین ، ماده فعال در فلفل ، سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد
و اشتها به شیرینی را کم میکند .