با مشارکت شرکت صنایع شیر ایران / سومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه بر سبک زندگی ایرانی – اسلامی برگزار شد

با مشارکت شرکت صنایع شیر ایران / سومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه بر سبک زندگی ایرانی – اسلامی برگزار شد

سومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه بر سبک زندگی ایرانی – اسلامی با محوریت پلوهای ایرانی ویژه سفره ماه مبارک رمضان شنبه ۱۴ اردیبهشت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد .

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ، سومین جشنواره گردشگری و خوراک با حضور پروین داداندیش
رئیس واحد تهران غرب ، آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ، عباس گوهری معاون دانشجویی – فرهنگی واحد تهران مرکز ، تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، رحیمی معاون پژوهش و فناوری و رئیس مجتمع پیامبر اعظم ( ص ) ، حیدری معاون اداری مالی ، گیوریان معاون آموزش وتحصیلات تکمیلی ، دانشجویی و فرهنگی ، زارع رئیس دانشکده هنر و معماری ، دیاکو عزیزی رئیس دانشکده مدیریت و رئیس جشنواره خوراک ، امیرهوشنگ رمضانی رئیس دانشکده علوم انسانی ، اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری و هتل‌داری دانشکده مدیریت واحد تهران غرب در سالن همایش هتل بین المللی پارسیان آزادی برگزار شد .

این جشنواره به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و معاونت پژوهشی واحد دانشگاهی تهران غرب ، کانون‌های گردشگری هتلداری دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد واحد تهران غرب و با حمایت هتل بین المللی پارسیان آزادی ، بانک صنعت و معدن ، شرکت صنایع شیر ایران ( پگاه ) با محوریت ( پلوهای ایرانی ویژه ماه مبارک رمضان ) و معرفی آن به گردشگران داخلی و خارجی و همچنین ایجاد اشتغال و کارآفرینی انجام گرفت .

این مراسم در دو بخش ( صبح و بعدازظهر ) برگزار شد . در بخش اول این مراسم ( صبح ) که کارگاه‌های آموزشی توسط بابک نصیری نایب رئیس جشنواره و خوشکام دبیر جشنواره برگزار شد ، این دو در خصوص فرایند برگزاری جشنواره و اهداف آن مطالبی ایراد کردند و سپس مجیدی توضیحاتی در خصوص محوریت دیپلماسی گردشگری و رونق اقتصادی ، فرصت ها و چالش ها ارائه داد . علی آریا دوست و داود صادقی از دانشجویان فارغ التحصیل ، نماینده مدیر عامل کارگزاری بانک صنعت و معدن به عنوان حامی جشنواره و نیک بین به ترتیب در خصوص کارآفرینی و پایداری توسعه گردشگری خوراک مطالبی را بیان کردند .

شایان ذکر است این جشنواره در راستای منویات مقام معظم رهبری ( سال رونق تولید ) حمایت از تولید داخلی با تغییر الگوی مصرف خانواده های ایرانی ، اصلاح الگوی مصرف و اعمال سیاست های اقتصاد مقاومتی ، بالا بردن نسبت غلات و کربوهیدرات ها در سبد کالای خانواده های ایرانی به نسبت پروتئین ها به منظور کاهش هزینه ها و سلامت تغذیه بومی برگزار شد .

در این جشنواره ۲۴۰ نفر از دانشجویان رشته هتل‌داری دانشکده مدیریت و دیگر واحدهای دانشگاه آزاد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند. در نهایت پس از ارزیابی صورت گرفته از سوی داوران سه نفر در بخش آشپزی و سه نفر در بخش شیرینی پزی به عنوان نفرات برگزیده انتخاب و به هر یک جوایز نقدی همراه با تقدیر نامه و تندیس یادبود اهدا شد .