وی افزود:«در مطالعات متعددی نشان داده شده که دریافت منابع کلسیم بویژه لبنیات همراه با غذا ارتباط معکوس با افزایش وزن دارد و افرادی که دریافت کلسیم آنها پایین است شانس ابتلا به پروزنی در آنها زیاد است و در نتیجه شانس ابتلا به آرتروز در این افراد بالا است بنابراین مصرف کلسیم موجب بروز آرتروز در افراد نمی شود و با مصرف لبنیات از طریق کنترل وزن می توان شانس ابتلا به آرتروز را کاهش داد.»
ویبوی گفت:«با توجه به اینکه سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشور ما پایین است نباید نگران مصرف زیاد آن و بروز آرتروز یا بروز بیماری آرتریو اسکلروزیز که ناشی از رسوب کلسیم مازاد در دیواره عروق کرونر قلب است، باشیم و باید گفت در سالهای ۷۹ تا ۸۱ سرانه مصرف شیر ۱۴۰ گرم یعنی نصف لیوان شیر بوده است بنابراین با توجه به اینکه مصرف شیر و لبنیات در میان مردم بسیار پایین است نباید با رسانه ای کردن موضوعات اینچنینی مردم را از مصرف شیر و لبنیات ترساند.»
وی در پایان گفت:«مطالعات متعدد نشان داده است برای مصرف کلسیم حد آستانه ای داریم وافراد عادی می توانند تا روزی ۲ گرم مصرف کلسیم داشته باشند و در صورت مصرف ۲ تا ۳ لیوان شیر معمولا مشکلی از نظر کلسیمی برای افراد بوجود نمی آید و با توجه به الگوی غذایی فعلی مصرف روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم شیر یا ماست توصیه می شود.»