پنیرخامهای منبع بسیاری از آنتیاکسیدانها است. آنتیاکسیدانها از بدن شما در برابر مولکولهای ناپایداری که به نام رادیکالهای آزاد شناخته میشوند؛ دفاع میکند.
هنگامی که سطح رادیکالهای آزاد در بدن افزایش پیدا میکند ممکن است آسیب سلولی رخ دهد. در واقع آنتیاکسیدانها ابزار دفاعی بدن هستند و از فرآیند پیری و نابودی زودرس سلولها جلوگیری میکنند.
پنیر خامهای حاوی مقدار کمی از آنتیاکسیدانهای کاروتنوئیدی از جمله لوتئین و زاکزانتین است. این آنتیاکسیدانها برای سلامت چشم از اهمیت ویژهای برخوردار هستند. پنیر خامهای بافت نرمی دارد و دارای مقادیر بالای پروتئین کلسیم، فسفر و انواع ویتامین است. این پنیر طی فرآیندی طبیعی و به صورت تازه از تخمیر شیر به دست میآید. برای تهیه این پنیر، مقادیری خامه به شیر اضافه میکنند، لذا طعم محصول نهایی خامهای است.
از آنجا که پنیر خامهای طعم بسیار ملایم و شوری کمی دارد، میتوان از آن در پخت غذاها استفاده کرد.