با نوشیدن شیر میتوان از پوکی استخوان که بعنوان قاتل خاموش از آن یاد می شود ، دور ماند.
به گزارش روابط عمومی شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران ، پوکی استخوان که غالبا ً در سنین بالا بروز پیدا می کند درحالیکه زمینه های ایجاد آن از عادات غذایی نامناسب و مصرف اندک فرآورده های لبنی در دوران کودکی و نوجوانی آغاز گردیده است .
سن ابتلا به پوکی استخوان در ایران حدود ۳۵-۴۰ سال و در کشورهای اروپایی حدود ۷۰سال است .
۹۰درصد مردم ایران دچار کمبود دریافت کلسیم هستند . شیر مهمترین منبع کلسیم و ویتامین B2در بدن بوده و دارای پروتئینهای با ارزش غذایی بالا و قیمت مناسب می باشد .
آخرین پژوهشها نشان می دهد مصرف فرآورده های شیری سبب کاهش بیماریهای قلبی عروقی ، کاهش فشارخون ، ممانعت از بروز دیابت ، کاهش ابتلا به سرطان و کاهش وزن می گردد .
مصرف لبنیات باعث افزایش رشد قد و طول عمر ، بالا بردن هوش ، قدرت فراگیری ، توان کار و سلامتی جسم می گردد .
مصرف فرآورده های لبنی در سنین ابتدایی زندگی می تواند بنیان مستحکمی برای عادت به مصرف این نوع فرآورده ها در سالهای بعد باشد .
مصرف سرانه فرآورده های لبنی در ایران ۹۵ کیلوگرم می باشد درحالیکه در اروپا این عدد بین ۳۵۰-۵۰۰ کیلوگرم در سال است .
مصرف روزانه ۳ واحد شیر و لبنیات ( یک لیوان شیر + ۴۰ گرم پنیر + یک لیوان ماست و … ) سبب تامین بخش قابل توجهی از نیازهای تغذیه ای بدن می گردد .