با پنیرخامه‌ای دید چشم‌ها را بالا ببرید

با پنیرخامه‌ای دید چشم‌ها را بالا ببرید

پنیرخامه‌ای حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A است. این ویتامین محلول در چربی است و بویژه برای بهبود دید چشم‌ها اهمیت دارد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران، پنیرخامه‌ای یک نوع پنیر با بافت نرم است که قوام زیادی داشته و از نظر بافت نیز یکدست است. این پنیر طعم ملایمی دارد و برای مصرف در کنار نان و کراکر و استفاده در شیرینی‌ها و دسرها بسیار مناسب است.
به طور معمول پنیرخامه‌ای از خامه تهیه می شود، اما با ترکیبی از خامه و شیر نیز قابل تهیه است. ابتدا خامه پاستوریزه می شود تا میکروارگانیسم های بالقوه خطرناکش از بین بروند. سپس باکتری‌های اسید لاکتیک به خامه اضافه می شود. این مرحله پنیر را نرم‌تر می کند.
با اضافه کردن این باکتری‌ها، ذرات چربی خامه به ذرات کوچک‌تر و یکنواخت‌تر تجزیه شده و در نهایت محصولی صاف و یکدست ایجاد می شود. مواد افزودنی دیگری نیز به این پنیر اضافه می‌شود تا غلظتش افزایش یابد. سرانجام برای بهبود استحکام پنیر، آنزیم لخته شدن که از یک منبع گیاهی یا حیوانی گرفته شده است به آن اضافه می‌شود.
فواید پنیرخامه‌ای
گذشته از اینکه این نوع پنیر بسیار خوشمزه است؛ فوایدی نیز برای بدن دارد.
منبع خوبی از ویتامین A است
پنیرخامه‌ای حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A است. این ویتامین محلول در چربی است و بویژه برای بهبود قدرت بینایی اهمیت دارد.
در کنار این فواید، ویتامین A از سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی کرده و به محافظت از تمامیت بسیاری از بافت‌ها مانند پوست، ریه و روده کمک می کند.
آنتی‌اکسیدان‌های مهمی را برای بدن تأمین می کند
پنیرخامه‌ای منبع بسیاری از آنتی‌اکسیدان‌ها است. همانطور که می دانید آنتی‌اکسیدان‌ها از بدن شما در برابر مولکول‌های ناپایداری که به نام رادیکال های آزاد شناخته می‌شوند؛ دفاع می‌کند. هنگامی که سطح رادیکال‌های آزاد در بدن افزایش پیدا می‌کند ممکن است آسیب سلولی رخ دهد. پنیر خامه ای حاوی مقدار کمی از آنتی‌اکسیدان‌های کاروتنوئیدی از جمله لوتئین و زاکزانتین است. این آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامت چشم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.