چهار انجمن صنفی لبنیات در چین دستور العمل هایی را درباره مصرف فرآورده های لبنی اعلام کردهاند و امیدوارند از این طریق سیستم ایمنی عمومی تقویت شده
و شیوع بیماری کووید ۱۹ کاهش یابد .
به نقل از روزنامه جام جم ، محققان با توجه به اقدام پیشگیرانه ، کنترل و درمان بیماری کرونا بر این باورند که داشتن یک رژیم غذایی متعادل
علاوه بر این که سلامت تغذیه ای را بهبود میبخشد ، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و بهخوبی میتواند در برابر بیماری ها از بدن محافظت کند .
شیر و فرآورده های لبنی منبع غنی از پروتئین و ویتامین هایی چون B2، A ، کلسیم و دیگر مواد مغذی لازم برای سلامت بدن هستند ، بنابراین مصرف این مواد غذایی
در افرادی که پروتئین کم و سیستم ایمنی ضعیفی دارند ، آنها را در برابر ویروس کرونا مقاوم میکند .
به گزارش food navigator ، دستور العمل های تغذیه ای در چین به گونهای است که افراد را ملزم به مصرف روزانه ۳۰۰ گرم فرآورده لبنی کرده است و طبق آن ،
باید روزانه این مقدار شیر یا فرآورده های لبنی پروتئینی جایگزین استفاده کنند .