تقویت سیستم ایمنی بدن با فرآورده ‌های لبنی

تقویت سیستم ایمنی بدن با فرآورده ‌های لبنی

چهار انجمن صنفی لبنیات در چین دستور العمل‌ هایی را درباره مصرف فرآورده ‌های لبنی اعلام کرده‌اند و امیدوارند از این طریق سیستم ایمنی عمومی تقویت شده
و شیوع بیماری کووید ۱۹ کاهش یابد 
.

به نقل از روزنامه جام جم ، محققان با توجه به اقدام پیشگیرانه ، کنترل و درمان بیماری کرونا بر این باورند که داشتن یک رژیم غذایی متعادل
علاوه بر این‌ که سلامت تغذیه‌ ای را بهبود می‌بخشد
، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به‌خوبی می‌تواند در برابر بیماری‌ ها از بدن محافظت کند  .

شیر و فرآورده‌ های لبنی منبع غنی از پروتئین و ویتامین‌ هایی چون B2،  ، کلسیم و دیگر مواد مغذی لازم برای سلامت بدن هستند ، بنابراین مصرف این مواد غذایی
در افرادی که پروتئین کم و سیستم ایمنی ضعیفی دارند
، آنها را در برابر ویروس کرونا مقاوم می‌کند  .

به گزارش food navigator ، دستور العمل‌ های تغذیه‌ ای در چین به گونه‌ای است که افراد را ملزم به مصرف روزانه ۳۰۰ گرم فرآورده لبنی کرده است و طبق آن ،
باید روزانه این مقدار شیر یا فرآورده‌
های لبنی پروتئینی جایگزین استفاده کنند .