جایگاه شیر و فرآورده های آن در هرم استاندارد غذایی

جایگاه شیر و فرآورده های آن در هرم استاندارد غذایی

به گزارش روابط عمومی شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران ، یکی از راهکارهای اساسی در تامین سلامت و بهداشت جامعه ، فرهنگ سازی برای شیوه درست مصرف کردن ، چگونگی تغذیه سالم و استفاده از رژیم های مناسب برای حفظ سلامتی و افزایش کارایی است .

تحقیقات جدید نشان داده که شیر و فرآورده های آن حاوی تعداد زیادی ترکیبات سلامتی بخش میباشند که نقش مهمی در بهبود سلامتی انسان دارند .

امروزه در برخی جوامع به دلیل عدم رعایت هرم استاندارد غذایی و الگوی نامناسب مصرف مواد غذایی ، مشکلات جدی در گروههای مختلف سنی جامعه دیده می شود که غالبا ً ناشی از کاهش جذب ترکیبات غذایی و یا ریز مغذی ها ( ویتامین ها و املاح ) می باشند که از جمله شایع ترین آنها بیماری پوکی استخوان یا استئوپروز می باشد .

شیر پاستوریزه به تنهایی یک غذای کامل باارزش و سرشار از مواد مغذی است ، فاقد هرگونه میکروب بیماریزا است و نیاز به جوشاندن ندارد .