خبر خوب برای دوستداران پنیر

خبر خوب برای دوستداران پنیر

محققان ایرلندی مدعی شده‌اند کسانی که فرآورده‌های لبنی پرچرب مانند پنیر مصرف می‌کنند ، احتمالا دارای سطوح کلسترول و شاخص توده بدنی کمتری نسبت به کسانی هستند که از محصولات کم‌چرب لبنی استفاده می‌کنند .

محققان دانشگاه کالج دوبلین در ایرلند اثر مواد غذایی لبنی همچون شیر ، پنیر ، ماست ، خامه و کره را بر نشانگرهای چربی بدن و سلامت روی حدوداً ۱۵۰۰ تن از افراد بین ۱۸ تا ۹۰ ساله بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف پنیر سبب افزایش چربی بدن یا لیپوپروتئین کم‌چگالی کلسترول (Low-density lipoprotein یا به طور مخفف LDL ) نمی‌شود .

این گروه از محققان دریافتند که استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایین‌تر ، اندازه دور کمر کمتر ، درصد پایین‌تر چربی بدن و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه است .

پژوهشگران گفته‌اند افرادی که به طور منظم ماست و شیر کم‌چرب مصرف می‌کنند میل به خوردن میزان بیشتری کربوهیدرات دارند .

این مطالعه نشان داده است افرادی که از الگوی غذایی « کم‌چرب » پیروی می‌کنند سطوح بالاتری کلسترول LDL دارند .