خبر خوب برای دوستداران پنیر

خبر خوب برای دوستداران پنیر

محققان ایرلندی مدعی شده‌اند کسانی که فرآورده‌ های لبنی پرچرب مانند پنیر مصرف می‌کنند ، احتمالا دارای سطوح کلسترول و شاخص توده بدنی کمتری
نسبت به کسانی هستند که از محصولات کم‌ چرب لبنی استفاده می‌کنند .
محققان دانشگاه کالج دوبلین در ایرلند اثر مواد غذایی لبنی همچون شیر ، پنیر ، ماست ، خامه و کره را بر نشانگر های چربی بدن و سلامت روی حدوداً ۱۵۰۰ تن از افراد
بین ۱۸ تا ۹۰ ساله بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف پنیر سبب افزایش چربی بدن یا لیپو پروتئین کم‌ چگالی کلسترول ( Low-density lipoprotein یا به طور مخفف LDL ) نمی‌شود .
این گروه از محققان دریافتند که استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایین‌ تر ، اندازه دور کمر کمتر ، درصد پایین‌ تر چربی بدن و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه است .
پژوهشگران گفته‌ اند افرادی که به طور منظم ماست و شیر کم‌چرب مصرف می‌کنند میل به خوردن میزان بیشتری کربوهیدرات دارند .
این مطالعه نشان داده است افرادی که از الگوی غذایی « کم‌چرب » پیروی می‌کنند سطوح بالاتری کلسترول LDL دارند .