نتایج یک بررسی جدید تایید میکند برخلاف باورهای عمومی مردم که معتقدند خوردن کره و پنیر موجب حمله قلبی میشود، در واقع مصرف فرآوردههای لبنی خطری را متوجه این عضو مهم در بدن نمیکند.
متخصصان دانشگاه براون در آمریکا که روی هزاران فرد میانسال مطالعه کردند و دریافتند که حتی در افرادی که بیش از نیم کیلو پنیر خوردند خطر بروز حمله قلبی شدت پیدا نکرد.
این کارشناسان معتقدند که چربی های اشباع شدهشده در لبنیات تحدیدی برای قلب محسوب نمیشوند و از سوی دیگر سایر ریزمغذیها مثل کلسیم و ویتامین D موجود در لبنیات میتوانند از قلب در برابر بیماریها محافظت کنند.
اگر در مصرف هر ماده غذایی رعایت تعادل را بنمایید، میتوانید از مزایای آنها بهرهمند شوید.