درویش‌امیری: پائین بودن مصرف سرانه شیر در کشور نگران‌کننده است

درویش‌امیری: پائین بودن مصرف سرانه شیر در کشور نگران‌کننده است

استاندار زنجان با ابراز نگرانی از مصرف اندک سرانه شیر و محصولات لبنی در کشور که تاثیر مستقیمی بر میزان رشد افراد و سلامت جامعه خواهد داشت، گفت: با حرکت وسیع اجتماعی، فرهنگی و تبلیغی و با همراهی رسانه‌ها باید آموزش‌های لازم جهت افزایش مصرف لبنیات به مردم ارائه گردد و اعتماد عمومی به مصرف لبنیات پاستوریزه بازگردد.

به گزارش خبرآنلاین؛ اسداله درویش امیری در بازدید از شرکت “شیر پاستوریزه پگاه زنجان” که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و فرماندار زنجان انجام شد، فعالیت و رونق واحدهای صنعتیِ تولید لبنیات پاستوریزه را موجب رونق و توسعه دامپروری‌ها دانست و افزود: توسعه فعالیت شرکت‌های صنعتی تولید لبنیات نظیر شرکت پگاه، حمایت و رونق بخش دامپروری سنتی و صنعتی را بدنبال خواهد داشت.

وی با بیان این مطلب که اعتماد جامعه نسبت به مصرف مواد لبنی پاستوریزه در کشور کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: افزودن روغن پالم به محصولات لبنی و انتشار خبر این اقدام در سطح جامعه موجب افزایش نگرانی مصرف‌کنندگان و در نتیجه به کاهش اعتماد عمومی منجر گردید که کاهش مصرف لبنیات پاستوریزه را در پی داشت.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه کاهش استقبال مردم از مصرف لبنیات پاستوریزه و صنعتی، این مجموعه‌های عظیم و بخش کارگری آنان را با تهدید جدی مواجه نموده است، خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان محصولات لبنی نیز باید ضامن سلامت مصرف‌کنندگان باشند تا مردم با عشق و اعتماد بیشتری به مصرف محصولات آنان روی آورند.

مقام عالی استان با یادآوری این مطلب که استان زنجان از قابلیت بالایی در حوزه اشتغال در بخش دامداری صنعتی و سنتی برخوردار است، از اجرای برنامه هایی در جهت گسترش دامداری صنعتی طی آینده نزدیک در استان زنجان خبر داد.

وی بر ضرورت افزایش سرانه مصرف مواد لبنی تاکید نمود و تصریح کرد: مصرف مواد غذایی سودمند که مهمترین آن در بخش لبنیات و در راس آن شیر قرار دارد، باید در سبد غذایی خانوارها جایگزین مواد غذایی نامناسب و فست فودهای فرنگی شود.

درویش امیری کاهش سرانه مصرف لبنیات در جامعه را به معنای افزایش بیماری‌هایی از قبیل کمبود کلسیم و پوکی استخوان دانست و افزود: بر ترویج فرهنگ استفاده از لبنیات و افزایش اعتماد عمومی در جامعه به این بخش تاکید و اصرار دارم.

مدیر عالی استان به روند مصرف شیر و لبنیات در کشور اشاره نمود و گفت: پیش از استقرار واحدهای صنعتی لبنیات، اقبال مردم به استفاده از محصولات سنتی بالا بود، پس از استقرار واحدهای صنعتی و تولیدات لبنیات پاستوریزه هجوم مردم به استفاده از این محصولات چشمگیر بود و در نهایت امروز با کاهش اعتماد مردم به استفاده از فرآورده لبنیاتی پاستوریزه در کشور، مردم مجددا به استفاده از لبنیات سنتی، محلی و طبیعی روی آورده اند.

گفتنی است در پایان این جلسه استاندار زنجان از بخش ‌های مختلف شرکت پگاه زنجان بازدید نمود. همچنین خط تولید شیر پاستوریزه بطری شرکت پگاه زنجان با سرمایه گذاری ۷ میلیارد ریال و با ظرفیت فرآوری روزانه ۳۰ تن شیر با حضور استاندار زنجان آغاز به کار کرد.

برگرفته از خبر انلاین /// روابط عمومی پگاه تهران