کره از آن دسته غذاهایی است که می تواند یک وعده ساده را به یک شاهکار آشپزی تبدیل کند . ولی در چند دهه گذشته در شکل گیری انواعی از بیماریها از چاقی
تا امراض قلبی عروقی مقصر دانسته شده است . ولی اخیرا طی تحقیقات به عمل آمده به یک غذای سالم تغییر نقش داده است .
در این قسمت چند دلیل عمده را که نشان دهنده مفید بودن کره است ذکر می کنیم :
کره منبع غنی ویتامین های محلول در چربی است :
این ویتامین ها به طور کلی شامل ویتامین ای ..آ و کا ۲ می باشد . این ویتامین ها از این رو مفید می باشند که اگر شما در حال گذراندن یک رژیم سلامتی هستید
که شامل رژیم گوشتی و گیاهی است حتما بدن شما به این قسم از ویتامین ها نیازمند است . ویتامین کا نقش بسزایی در سلامت بدن دارد و کمبود آن باعث انواع بیماری ها
از بیماری های قلبی عروقی گرفته تا سرطان و پوکی استخوان می شود .
کره حاوی چربی های اشباع شده سالم است :
“ جنگ علیه چربی اشباع شده را شاید بتوان معلول علم بد دانست . ” هیچ مدرک اثبات شده ای دال بر مضر بودن چربی اشباع شده وجود نداشته و ندارد و هیچ ارتباطی
بین این نوع چربی و مشکلات قلبی وجود ندارد . چربی اشباع شده کلسترول خوب خون ( اچ دی ال ) را بالا می برد و تا حدی کلسترول بد را تعدیل می کند .
کره ریسک حملات قلبی را در مقایسه با مارگارین کاهش می دهد :
در سری مطالعات قلبی که اخیرا انجام شده تاثیرات کره و مارگارین را به تفکیک بر روی سیستم قلبی و عروقی مورد واکاوی قرار داده است :
مارگارین ریسک حملات قلبی را بالا می برد در صورتی که کره تاثیری بر این حملات ندارد . برای تکمیل این مطالعه در جای دیگر مشخص شده است که مصرف چربی های مواد لبنی مرض های قلبی عروقی را کاهش می دهد که به علت ویتامین کا ۲ موجود در آنهاست .
کره با کاهش ریسک ابتلا به بیماری چاقی مرتبط است :
متخصصان تغذیه همواره پیشنهاد مصرف لبنیات کم چرب می کنند . اما مصرف مواد لبنی پر چرب مانند کره کالری بالایی دارد ولی هیچ ارتباطی با چاقی ندارد .
طی نتایج تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۲ انجام شد تاثیر مصرف لبنیات پر چرب بر روی چاقی ، مشکلات قلبی عروقی و انواع مشکلات سوخت و سازی بدن ارزیابی شد و مشخص شد که مواد لبنی پر چرب بیماری های متابولیسمی را افزایش نمی دهد و با کاهش شدید ریسک ابتلا به چاقی مرتبط است .