یکی از نکات کلیدی تغذیه در ماه مبارک رمضان مصرف لبنیات به خصوص شیر است. خوردن چند قاشق شیر برنج به همراه شیره خرما و توت در وعده افطار می تواند به سرعت قند خون را تنظیم کند.
مسئول برنامه تغذیه بزرگسالان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان داشت : در این ماه مبارک فرصت کوتاهی برای صرف غذا داریم لذا حتما باید از دو لیوان شیر، یک تکه پنیر و یک کاسه ماست استفاده کنیم تا دچار کمبود کلسیم و املاح در این مدت نشویم.
همچنین مکمل های کلسیم هم نمی تواند جایگزین خوبی برای شیر باشد؛ بنابراین شیر در بین دیگر خوراکی ها جایگزین مناسبی ندارد و باید در فواصل میان افطار تا سحر به همراه دیگر فرآورده های لبنی مصرف و توصیه می شود که با یک لیوان شیر ولرم و دو عدد خرما روزه تان را باز کنید.