سه درصد افراد دچار سوء تغذیه متوسط و شدید هستند

سه درصد افراد دچار سوء تغذیه متوسط و شدید هستند

دبیر علمی همایش بین‌المللی تغذیه بالینی ایران میزان ابتلا به سوءتغذیه متوسط و شدید را در سطح جامعه سه درصد اعلام و بیان کرد : بطور میانگین ۳۰ درصد بیماران بستری در بیمارستانهای کشور به سوء تغذیه متوسط یا شدید مبتلا هستند .

به نقل از ایرنا ، دکتر عبدالرضا نوروزی افزود : میزان ابتلا به سوءتغذیه متوسط و شدید در ” بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانی ” حدود ۶۰ درصد برآورد می‌شود . وی ادامه داد : در بخش مراقبتهای ویژه به دلیل شرایط بیمار و بی‌میلی به صرف غذا سوء تغذیه بیشتر دیده می‌شود که این امر احتمال ابتلای به عفونت ،
افزایش مدت زمان بستری و بهبودی دیرتر زخمهای ناشی از اعمال جراحی را به دنبال دارد .

عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : بررسیهای بالینی نشان داده مهمترین مشکل تغذیه‌ای در بیمارستانهای کشور ،
سوءتغذیه و عدم کفایت تغذیه‌ای می‌باشد که رفع آن نیازمند ارائه خدمات تغذیه‌ای ، آماده‌سازی رهنمودی بالینی درمانی و بکارگیری آخرین فناوریهای دارویی و غذایی
در این زمینه است .