تفاوت مدت نگهداری شیرهای مختلف هم از موضوعات شایعه برانگیزی است که میتواند مصرفکنندههای غیرمتخصص را به تردید بیندازد .
برخی از این افراد گمان میکنند وجود نگهدارندهها در شیر ، دلیلی برای ماندگارتر شدن آن است ، مصرف شیر پاستوریزه بهعلت فرآیند پاستوریزاسیون که باعث حذف عوامل بیماری زا و حفظ باکتریهای مفید شیر بسیار مطلوب است .
زمان نگهداری شیر پاستوریزه به دلیل وجود همین باکتریهای مفید کوتاهتر است و نگهداشتن آن با وجود پلمب بودن بستهبندی آن و نگهداری در یخچال تا حدود ۴ روز مجاز است .
شیر استریل به دلیل داشتن بستهبندی غیرقابل نفوذ و فرایند استریلیزاسیون تمام میکرو ارگانیسم های موجود در شیر را حذف میکند ، این فرآیند قابلیت نگهداری بالایی به شیر استریل می دهد چنانچه بستهبندی آن گشوده نشود و جلو گیری از هر گونه آسیب هنگام حمل به پاکت تا ۶ ماه قابل نگهداری است .