ضرورت تهیه و تنظیم سند چشم انداز راهبردی تامین غذای سالم در کشور

ضرورت تهیه و تنظیم سند چشم انداز راهبردی تامین غذای سالم در کشور

مهندس قدوسی مدیر عامل شرکت صنایع شیر ایران بعنوان یکی از سخنرانان برنامه افتتاحیه سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ضمن تاکید بر نقش ؛ اهمیت و جایگاه صنعت غذا ‌و رشته های وابسته ، تهیه و تنظیم سند چشم انداز راهبردی تامین غذای سالم در کشور را از ابزارهای مهم
تقویت سرانه مصرف شیر و فراورده های آن ذکر کردند .

مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران افزودند : امروزه با تغییر الگوی زندگی آحاد جامعه و با توسعه صنعت و ماشینی شدن بسیاری از فعالیت ها ، در شهر ها با آلاینده های فیزیکی و شیمیایی مواجه هستیم که یکی از راهبردها و راهکارهای مقابله با این عوامل زیان آور ، ترویج و ایجاد تسهیلات مناسب حمایتی در مسیر توسعه صحیح و افزایش سطح سرانه مصرف شیر و فرآورده های آن می باشد .  

                                                   

مهندس قدوسی در ادامه ابزارهای مهم برای تقویت سرانه مصرف در جامعه را به شرح ذیل عنوان نمودند : حمایت مراکز قانونگذار و سیاست گذار کلان در سطح کشور
‌در سطح ملی تعریف سیاست های کلان در مسیر حمایت کلیه حلقه های زنجیره تامین و تولید و توزیع شیر از دامداری تا سفره مصرف . تهیه و تنظیم سند
چشم انداز توسعه و حمایت صنعت دامداری و به منظور گذر از دامداری سنتی به سمت دامداری صنعتی با رویکرد ایجاد زیر ساخت های تولید و توزیع شیر از دامداری
تا سفره مصرف ایجاد تسهیلات جهت تامین سریع و به موقع امکانات و تجهیزات و مواد اولیه و مصرفی مورد نیاز دامداری ها و صنایع فرآوری کننده . تهیه و تنظیم سند چشم انداز راهبردی تامین غذای سالم در کشور فرهنگ سازی در مسیر ترویج الگوی صحیح مصرف مواد غذایی سالم . تنظیم و تصویب قوانین حمایتی مالی به منظور افزایش سطح سرانه مصرف شیر و فرآورده های آن در سطح جامعه تنظیم سند چشم انداز ایجاد فرهنگ و نظارت بر تولید ایمن  و بهداشتی محصولات لبنی در واحدهای سنتی .                     

شایان ذکر است سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ‌ملی علوم و صنایع غذایی ایران با حضور کارشناسان عالی رتبه صنایع غذایی و مهمانانی از

سازمانهای بین المللی و کشورهایی چون لهستان ؛ صربستان ؛ ترکیه و عراق سه شنبه ۲۶ شهریورماه ، کار خود را آغاز و طی سه روز مباحث مرتبط با صنعت غذا مورد بحث ‌و بررسی
قرار خواهد گرفت ضمنا شرکت شیر پاستوریزه پگاه فارس از بین بیش از ۱۲۰۰ مقاله علمی وتخصصی داخلی و خارجی ارسالی به کنگره توانست بعنوان تنها نماینده
صنایع شیر ایران با برگزیده شدن ۴ پوستر و یک مقاله و سخنرانی توسط آقای حمیدی درجمع مدعوین و بزرگان صنعت غذا افتخار آفرینی نماید .

شرکتهای پگاه تهران و پخش سراسری بازار گستر پگاه با برپایی غرفه و سمپل و معرفی محصولات حضوری پر رنگ در این کنگره دارد .