فشار خون پایین با مصرف لبنیات

فشار خون پایین با مصرف لبنیات

فشار خون پایین با مصرف لبنیات

پروتئین موجود در شیر گاو بسیار با ارزش است و باعث تقویت سیستم ایمنی ، محکم شدن استخوان ها و کاهش فشار خون می شود .
نیاز یک فرد بالغ به کلسیم حدود ۱۲۰۰- ۸۰۰ میلی گرم در روز است . یک لیوان شیر حدود ۲۹۰ میلی گرم کلسیم ، ۳۷۰ میلی گرم پتاسیم و ۳۳ میلی گرم منیزم دارد . یک لیوان ماست نیز حدود ۴۱۵ میلی گرم کلسیم ، ۵۳۱ میلی گرم پتاسیم و ۴۰ میلی گرم منیزیم دارد . مصرف منابع غذایی حاوی پتاسیم مانند شیر ، ماست ، پنیر و سبزی جات (سیب زمینی) میزان نیاز به داروهای کاهش دهنده ی فشارخون را کاهش می دهد . عنصر منیزیم نیز که در شیر و فرآورده های آن وجود دارد ، منجر به انبساط دیواره ی عروق شده و از تنگ شدن آن و در نهایت افزایش فشارخون پیشگیری می کند .
فشار خون بالا بیماری مزمنی است که در صورت عدم درمان می‌تواند مشکلاتی از قبیل نارسایی کلیه و قلب و سکته قلبی را ایجاد کند .
روابط عمومی پگاه تهران