سلامت نیوز : به نظر دانشمندان قبل از تمرینات ورزشی ، باید محصولات لبنی مصرف کرد . با این کار خطر شکستگی های استخوان کاهش مییابد .
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از Meddaily.ru، فرآورده های لبنی را باید حدود دو ساعت قبل از ورزش مصرف کرد ، تا از دست دادن احتمالی کلسیم به علت فعالیت بدنی و بار فیزیکی پیشگیری کرد .
افرادی که مشغول انجام رشته های ورزشی ، که نیاز به تحمل وزن بر روی پاها ندارند ( مانند دوچرخه سواری ، قایقرانی پارویی ، شنا ) هستند کلسیم را از طریق عرق
از دست میدهند . چیزی شبیه به این در فضانوردان ، در واقع بدون عرق کردن اتفاق میافتد . این استخوان ها را ضعیف میکند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را در آینده
افزایش میدهد .
پروفسور لوئیس برک تاکید میکند : تحقیقات نشان داده است که بدن با میل زیاد ، کلسیم را از دستگاه گوارش خارج میکند . بنابراین با خوردن محصولات سرشار از کلسیم ، استخوان ها در برابر فرسایش محافظت میشوند . به طوری که سطح ثبات کلسیم حفظ خواهد شد .
به نوبه خود دویدن رشد بافت استخوانی را تحریک میکند در واقع وزن فرد به اضافه بار حاصل از دویدن بر بدن این فرآیند را فعال میکند . در ورزش های دیگر که
نیاز به تحمل وزن بر روی پاها نیست ، تراکم مواد معدنی استخوان کاهش مییابد . برای پیشگیری از کاهش تراکم مواد معدنی استخوان ، قبل از ورزش لازم است سه پرس
از فرآورده های لبنی مصرف کرد . پنیر ، غلات با شیر ، کوکتل شیر ، ماست و حتی املت مناسب برای مصرف قبل از ورزش هستند .