مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای : دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم

مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای : دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم

مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد : در شیر کم چرب و پر چرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم چرا که
شیری که به عنوان نیم چرب مصرف می‌شود ، ۵/۲ درصد چربی دارد و نمی‌تواند پالم داشته باشد .

به گزارش ایسنا ، تیرنگ نیستانی با بیان این مطلب گفت : براساس مطالعات انجام شده ، دریافت زیاد پالم می تواند زمینه ساز برخی مشکلات باشد
و گاهی نیز می‌تواند تاثیری نداشته باشد .

وی افزود : شیر وقتی از پستان گاو دفع می شود ، حدود ۳ درصد چربی دارد و شیری که به عنوان شیر نیم چرب مصرف می کنیم ، ۵/۲ درصد چربی دارد .
بنابراین این شیر با وجود چربی ، نمی تواند پالم داشته باشد .

مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور بیان کرد : مواد لبنی پرچرب همچون ماست می تواند ۵ تا ۷ درصد چربی داشته باشد
و تصور عموم بر این است که باید به این مواد لبنی ، خامه اضافه شود . اما گاهی از چربی های گیاهی استفاده می شود . البته افرادی که شیر نیم چرب یا کم چرب
استفاده می کنند نباید دغدغه روغن پالم افزوده داشته باشند . چون چربی چه پالم
 و چه چربی لبنی ، گران و هزینه بر است .

بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ، دکتر نیستانی تمرکز گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ‌ای و صنایع غذایی کشور
را بر ریز مغذی ‌ها ، غنی‌سازی و مراقبت تغذیه در کشور دانست و بر انجام
  مطالعات بالینی مرتبط با همین موضوعات اشاره کرد .