یک متخصص اعصاب و روان توصیه کرد : با خوردن لبنیات و برخی مواد غذایی دیگر سطح اسید آمینه تریپتوفان را در بدن افزایش دهید .
دکتر معصومه صیفوری در گفت و گو با ایسنا ، اظهار داشت : سروتنین یک نوروترنسمیتر یا عصب رسانه است که در تنظیم احساسات و خلقیات انسان نقش مهمی را ایفا میکند و پیش زمینه ساخت آن در بدن وجود امینوی تریپتوفان است .
دکتر صیفوری در ادامه تصریح کرد : لذا با خوردن مواد غذایی حاوی تریپتوفان میتوان سطح تولید سروتنین را افزایش داد و از بروز اختلال افسردگی تا حدود زیادی جلوگیری کرد .
وی گفت : لبنیات یکی از مهمترین منابع تامین تریپتوفان هستند و در کنار آن میتوان از تخم آفتابگردان ، دل و جگر ، ماهی و بسیاری دیگر از مواد غذایی نام برد .
دکتر صیفوری تاکید کرد : مصرف بعضی مواد غذایی با کاهش استرس همراه است زیرا فعالیت سروتنین را در پی دارد که فرد را آرام کرده و احساسات را تنظیم میکند .
در واقع تولید سروتنین احساس سرخوشی در انسان ایجاد میکند و مانع از بروز افسردگی میشود .
گفتنی است ، از مهمترین منابع تامین تریپتوفان میتوان به گل کلم ، بروکلی ، تخممرغ ، جوجه ، اسفناج و میگو اشاره کرد .