مصرف لبنیات و کمک به بهبود بیماران کرونایی

مصرف لبنیات و کمک به بهبود بیماران کرونایی

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: استفاده مایعات، میوه، سبزی، لبنیات و غذاهای پروتوئین دار به روند بهبود بیماری کمک می‌کند.

دکتر فاطمه نوروزیان افزود: با اشاره به اینکه افراد باید با مشاهده علائم بیمارای به دکتر مراجعه کنند، گفت: استفاده مایعات، میوه، سبزی، لبنیات و غذاهای پروتوئین دار به روند بهبود بیماری کمک می‌کند.

وی تصریح کرد : تقویت سیستم ایمنی بدن از راه مصرف مواد غذایی تاثیر بیشتری بر روند بهبودی بیماران داشته و در ازبین بردن علائم بیماری لبنیات بیشترین نقش را ایفا می کند