مصرف ماست و کمک به دیابت

مصرف ماست و کمک به دیابت

مصرف مرتب ماست به کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع دو کمک شایانی می کند .

محققان از بخش سلامت مدرسه هاروارد ۲۰۰ هزارنفر از افراد بالغ بین ۲۵ تا ۷۵ ساله را در طول مدت سی سال از طریق پرسشنامه طی فواصل منظم مورد مطالعه قرار دادند . محققان بعد ازحذف و تعدیل فاکتور هایی مانند سن ، استعمالات دخانیات و بقیه عوامل ریسک زا به این نتیجه رسیدند که مصرف حداقل حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم ماست
در طول روز به کاهش ۱۸ درصدی ریسک ابتلا به دیابت نوع دو مرتبط است .

این مطالعه همچنین گوشزد می کند که مصرف محصولات لبنی دیگر به نظر نمی رسد بی ارتباط با دیابت باشد .

سردبیر این تحقیق به نیویورک تایمز گفته است : اتر مثبت ماست ممکن است به علت وجود باکتری های پروبیوتیک درون ماست باشد . البته نویسنده این مقاله معتقد است مزیت اصلی ماست در این رابطه به پروتئین درون ماست مرتبط است که احساس گرسنگی را کاهش می دهد و اینکه مصرف منظم ماست به طور روزانه سبک زندگی سالمی
را به افراد هدیه می دهد .