هات چاکلت با ارزش های دارویی

هات چاکلت با ارزش های دارویی

یکی از محبوبترین و پرطرافدارترین نوشیدنی های گرم هات چاکلت یا در زبان فارسی همان شکلات داغ است که در تمام فصول سال بخصوص زمستان ها و در هوای سرد بسیار مورد استقبال قرار میگیرد. شاید باور این موضوع کمی سخت باشد که هات چاکلت یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های بشر است.

هات چاکلت مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، کافئین و کالری دارد. به همین دلیل باعث افزایش انرژی میشود که همین موضوع باعث شد تا این نوشیدنی برای مدتی توسط راهبان محدود شود.

سرشار از پلی فنون است که باعث کاهش التهاب و بهبهود جریان خون میشود.

پروتئین موجود در شکلات میتواند باعث شل شدن عضلات شده و درد بعد از تمرین را کاهش دهد.

به دلیل وجود تئوبرمین از زرد شدن و از بین رفتن مینای دندان نیز جلوگیری میکند.

به دلیل وجود آنتی اکسیدان در هات چاکلت این نوشیدنی برای سلامت قلب بسیار مفیدتر از چای سبز است.

نیتریک اسید در این نوشیدنی باعث میشود تا پلاکت ها چسبندگی کمتری داشته باشند و خون راحت تر در بدن جریان پیدا کند که این امر باعث تقویت حافظه میشود.

هات چاکلت دارک میتواند روند هضم غذا را کندتر و احساس پر بودن و سیری در فرد ایجاد کند.

شکلات میتواند فعالیت انسولین را تحریک کند بنابراین میتواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.

اما لازم است این نکته را ذکر کنیم که استفاده بیش از حد از شکلات میتواند مضر باشد و باعث حساسیت، یبوست و سردرد میگرنی میشود.