کارشناسان سلامت معتقدند که هله هوله خوری و مصرف خوراکی های مضر عامل بروز آلرژی های غذایی در کودکان است .
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ، متخصصان بر این باورند که مصرف تنقلات و خوراکی های فاقد ارزش غذایی میتواند یکی از فاکتور های مهم در افزایش احتمال ابتلا
به آلرژی های غذایی در کودکان باشد .
کارشناسان سلامت با بیان اینکه میزان ابتلا به آلرژی های غذایی در کشور های غربی از جمله انگلیس رو به افزایش است ، اظهار داشتند : ترکیباتی موسوم به محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته ( AGE ) نقش اصلی در شیوع این بیماری بازی میکنند .
ترکیبات محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته به طور طبیعی در بدن تولید میشوند اما به میزان زیادی در برخی مواد غذایی فرآوری شده و منابع غذایی دیگر از قبیل گوشت
پخته شده وجود دارند . این ترکیبات زمانی شکل میگیرند که قند به پروتئین ها یا لیپید ها واکنش نشان میدهد .
پیش از این متخصصان در بررسی های خود مشاهده کرده بودند وجود سطح بالایی از این ترکیب در بدن میتواند با بیماری های متعددی از جمله دیابت و آرتریت روماتوئید
مرتبط باشد .
اکنون گروهی از متخصصان ایتالیایی بر اساس بررسی های خود اظهار داشتند : در بدن کودکان مبتلا به آلرژی های غذایی نسبت به کودکان سالم میزان بیشتری از ترکیبات محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته وجود دارد . همچنین ، کودکانی که در بدنشان میزان بیشتری از این ترکیب وجود دارد بیشتر از خوراکی های حاوی چنین موادی
مصرف میکنند .
به گزارش روزنامه گاردین ، به گفته متخصصان این کودکان میزان زیادی تنقلات ، همبرگر ، سیبزمینی سرخکرده و مواد غذایی سرشار از ترکیبات محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته مصرف میکنند .