هله‌ هوله‌ خوری ، عامل آلرژی‌ غذایی در کودکان

هله‌ هوله‌ خوری ، عامل آلرژی‌ غذایی در کودکان

کارشناسان سلامت معتقدند که هله ‌هوله‌ خوری و مصرف خوراکی‌ های مضر عامل بروز آلرژی‌ های غذایی در کودکان است .

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ، متخصصان بر این باورند که مصرف تنقلات و خوراکی‌ های فاقد ارزش غذایی می‌تواند یکی از فاکتور های مهم در افزایش احتمال ابتلا
به آلرژی‌ های غذایی در کودکان باشد .

کارشناسان سلامت با بیان اینکه میزان ابتلا به آلرژی ‌های غذایی در کشور های غربی از جمله انگلیس رو به افزایش است ، اظهار داشتند : ترکیباتی موسوم به محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته ( AGE ) نقش اصلی در شیوع این بیماری بازی می‌کنند .

ترکیبات محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته به طور طبیعی در بدن تولید می‌شوند اما به میزان زیادی در برخی مواد غذایی فرآوری شده و منابع غذایی دیگر از قبیل گوشت
پخته شده وجود دارند . این ترکیبات زمانی شکل می‌گیرند که قند به پروتئین‌ ها یا لیپید ها واکنش نشان می‌دهد .

پیش از این متخصصان در بررسی‌ های خود مشاهده کرده بودند وجود سطح بالایی از این ترکیب در بدن می‌تواند با بیماری‌ های متعددی از جمله دیابت و آرتریت روماتوئید
مرتبط باشد .

اکنون گروهی از متخصصان ایتالیایی بر اساس بررسی‌ های خود اظهار داشتند : در بدن کودکان مبتلا به آلرژی ‌های غذایی نسبت به کودکان سالم میزان بیشتری از ترکیبات محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته وجود دارد . همچنین ، کودکانی که در بدنشان میزان بیشتری از این ترکیب وجود دارد بیشتر از خوراکی ‌های حاوی چنین موادی
مصرف می‌کنند .

به گزارش روزنامه گاردین ، به گفته متخصصان این کودکان میزان زیادی تنقلات ، همبرگر ، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و مواد غذایی سرشار از ترکیبات محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته مصرف می‌کنند .