پنیر برای صبحانه بهتر است یا عصرانه؟

پنیر برای صبحانه بهتر است یا عصرانه؟

به گزارش روابط عمومی شرکت شیر پاستوریزه پگاه نهران؛ پنیر حاوی نوعی پروتئین است که اثرات مثبتی روی استخوان‌ها و بافت مفاصل دارد و سهم زیادی در درمان بیماری‌های تحلیل برنده “سیستم ماهیچه‌ای” و اسکلتی دارد.
بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف پنیر در وعده‌ صبحانه باعث کاهش هوش و حواس می‌شود، اما مصرف آن در وعده شام و به عنوان عصرانه باعث می‌شود تا شب هنگام خواب از “کیفیت خواب “خوبی برخوردار باشیم.
گفتنی است وعده‌ی شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی و کلسیم است و تاثیر زیاد و مطلوبی روی استخوان‌ها می‌گذارد و به “سیستم عصبی” آرامش می‌بخشد.
نتایج مطالعات نشان می‌دهند اضافه کردن پنیر به سالاد سبزیجات می‌تواند از میزان چربی‌های پنهان آب بکاهد و باعث “افزایش کلسترول” نشود و آرامش ذهن و اعصاب ما را در طول روز تامین کند.