پنیر موجب افزایش کلسترول نمی شود

پنیر موجب افزایش کلسترول نمی شود

محققان عنوان می کنند خوردن پنیر موجب افزایش کلسترول نمی شود و حتی از سلامت قلب هم محافظت می کند .

محققان دانشگاه دوبلین ایرلند با مطالعه مردان میانسال و دارای اضافه وزن دریافتند پنیر برای کلسترول بد نیست و حتی پنیر پرچرب می تواند از قلب محافظت کند .

در جدیدترین مطالعه ، محققان دریافته اند خوردن پنیر چدار پرچرب توسط افراد میانسال دارای اضافه وزن موجب کاهش بیشتر کلسترول در مقایسه با افرادی شد که پنیر کم چرب یا کره خورده بودند .

در طول این مطالعه ، شرکت کنندگان مقادیر قابل توجهی پنیر چدار پرچرب به مدت ۶ هفته متوالی مصرف کردند و محققان به این نتیجه رسیدند که محتوای پنیر ، یعنی نحوه ترتیب بندی پروتئین و کلسیم در پنیر چرب ، آن را در مقایسه با سایر لبنیات گزینه بهتری برای کلسترول می کند .

« اما فینی » ، سرپرست تیم تحقیق ، با مطالعه ۱۶۴ فرد ایرلندی دریافت که شرکت کنندگانی که در رژیم غذایی شان پنیر چدار ایرلندی پرچرب گنجانده بودند و تنها ۵۵ میلی لیتر شیر در روز مصرف می کردند دچار اضافه وزن نشدند .

در مقابل ، هم میزان کلسترول کل و هم میزان کلسترول بد شرکت کنندگان کاهش یافته بود .