کره و دیابت نوع دوم

کره و دیابت نوع دوم

بر طبق تحقیقی که اخیرا توسط محققین  انجام شده بر خلاف تصور این موضوع که چربی اشباع بر سلامت قلب و متابولیک بدن تاثیرات منفی می گذارد  چربی ها
و اسید های چرب اشباع با منشا لبنیاتی و حیوانی آنچنان تاثیر منفی که پیش از این تصور می شده است را ندارند 
.

دانشمندان با بررسی تاثیر مصرف کره و جمع آوری داده های ۹ تحقیق مرتبط و بررسی بیش از ۶۰۰ هزار نفر تاثیر مصرف کره در سلامتی این افراد مشخص شد که مصرف روزانه یک قاشق چای خوری کره باعث کاهش چهار درصد طر ابتلا به دیابت نوع دوم دارد .

همچنین دانشمندان نتوانستد رابطه مشخصی بین مصرف کره و  یا چربی های با منشا لبنبات با سلامت قلب بیابند و عنوان کرده اند که مصرف متعادل کره تاثیر منفی
که تا پیش از این تصور می شده است بر سلامت قلب ندارد 
.

البته دانشمندان اضافه کرده اند که این بدان معنا نیست که مصرف بی رویه کره برای سلامتی قلب و بدن خطری در بر ندارد .