کیفیت لبنیات پاستوریزه قابل قیاس با سنتی نیست

کیفیت لبنیات پاستوریزه قابل قیاس با سنتی نیست

ارگانیک بودن لبنیات سنتی واقعیت ندارد محبی گفت : لبنیات پاستوریزه بعلت برخورداری از اطلاعات مربوط به شرایط و تاریخ تولید و مصرف قطعا نسبت به لبنیات
فاقد شناسنامه کیفیت بالاتری دارد .

پیام محبی رئیس جامعه دامپزشکان ایران ، با اشاره به نگرانی های مردم در استفاده از لبنیات سنتی و شیوع تب مالت اظهار کرد : نگرانی مردم در زمینه استفاده از تغذیه سالم به معنای اهمیت مردم به سلامتشان است که با ارج نهادن به کار سازمان هایی که امر نظارت و کنترل بر بازار را عهده دارند ، می توان این نگرانی را به حداقل رساند .

به گفته وی نظارت بر محصولات دامی و فرآورده های لبنی به ترتیب برعهده سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت است اگر افراد محصولات مورد نیاز خود را با لوگوی این دو سازمان خریداری کنند ، باید راجع به سلامت محصول کمترین نگرانی را داشته باشند .

محبی با اشاره به سردرگمی افراد بر استفاده از لبنیات سنتی بیان کرد : با توجه به آنکه نظارت دقیقی بر لبنیات سنتی وجود ندارد وسودجویان زیادی در این بازار رفت و آمد دارند ، انتظار می رود که از عرضه این محصولات جلوگیری شود چرا که این محصولات بدون هیچ استاندارد و مدرکی در بازار توزیع می شوند و همواره برخی افراد تصوراتی مبنی بر
ارگانیک بودن آنها دارند در حالیکه این امر واقعیت ندارد .