ماست پرچرب احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

ماست پرچرب احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

به گزارش روابط عمومی شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران ،تحقیقات نشان داده اند که مصرف ماست پر چرب برای سلامتی مفید بوده و در واقع می تواند از افزایش وزن افراد جلوگیری نماید. این مسئله می تواند به غنی بودن ماست پر چرب مربوط باشد؛ از آنجا که به سرعت حس سیری به فرد القا می کند، بدیهی است که غذای کمتری مصرف شده و به کنترل وزن کمک می کند.

ماست برای سلامت قلب بسیار مفید است. برخی تحقیقات نشان می دهند که با مصرف چربی های اشباع از شیر کامل مقدار کلسترول خوب افزایش یافته، که در نتیجه از سلامت قلب محافظت می شود. مطالعات دیگری نیز انجام شده است که نشان دهنده کاهش ابتلا به بیماری های قلبی پس از مصرف ماست هستند. علاوه بر این، محصولات لبنی مثل ماست، موجب کاهش فشار خون بالا می شوند. تاثیر این موضوع در افرادی که به فشار خون بالا دچار هستند به خوبی قابل مشاهده است.

تحقیقات نشان می دهند چربی حاصل از شیر، ماست، و پنیر هیچ گونه ارتباطی با بیماری های کرونری قلبی ندارند.

مصرف ماست پرچرب احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. نتایج مطالعات حاکی از آن است که چربی لبنیات سلامت متابولیک بدن را بهبود می بخشند. از این رو، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ در افرادی که بیشتر از لبنیات استفاده می کنند، ۴۶ درصد کمتر از سایرین است.

مصرف ماست پر چرب می تواند از سکته جلوگیری نماید. همچنین مطالعات نشان می دهند که ماست پرچرب به میزان ۸ درصد احتمال ابتلا به چاقی مفرط را کاهش می دهد.

خواص ماست پرچرب

ماست پرچرب سرشار از مواد مغذی است. تقریبا تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن در ماست پر چرب وجود دارد. این ماست به عنوان منبع غنی کلسیم، یک نیاز معدنی برای سلامت دندان و استخوان به شمار می رود. مصرف یک فنجان ماست، ۴۹% نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین می نماید.