یک متخصص تغذیه گفت : در گروه لبنیات ، جذب مواد موجود در شیر بهتر است و در بین دیگر خوراکی ها جایگزین مناسبی ندارد و باید در فواصل میان افطار تا سحر
به همراه دیگر فرآورده های لبنی مصرف شود . کیمیاگر ، متخصص تغذیه ، در خصوص اهمیت مصرف لبنیات در ماه رمضان گفت : لبنیات یکی از گروه های اصلی غذایی
محسوب میشود و مهمترین منبع این ویتامین شیر است و بهتر است در زمان افطار مصرف شیر ، پنیر ، شیربرنج و فرنی کم شیرین در اولویت قرار داده شود .
وی ادامه داد : در گروه لبنیات ، جذب مواد موجود در شیر بهتر است و در بین دیگر خوراکی ها جایگزین مناسبی ندارد و باید در فواصل میان افطار تا سحر به همراه دیگر
فرآورده های لبنی مصرف و توصیه می شود که با یک لیوان شیر ولرم و دو عدد خرما روزه تان را باز کنید .
به گفته این متخصص تغذیه ؛ در میان دیگر لبنیات ها ماست میتواند مشکلات گوارشی و سوء هاضمه را حل کند و به همین دلیل توصیه میشود در زمان افطار یک فنجان ماست همراه با غذا مصرف شود و مصرف دوغ کم نمک نیز در هنگام سحر می تواند در کم کردن احساس تشنگی در طول روز کمک کننده باشد .
دکتر کیمیاگر در ادامه بیان داشت : پنیر بهترین پروتئین زود هضم است و بهتر است در هنگام افطار مصرف شود .
این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد : برای گروه سنی نوجوانان و سنین بلوغ به خصوص در ایام رمضان روزانه مصرف ۳ الی ۴ واحد ، سالمندان ۳ واحد
و سایر افراد ۲ تا ۳ واحد لبنیات توصیه میشود .